Home - obiective turistice Articole 3 oraşe din România care sunt mai frumoase decât te-ai aştepta
 
15.11.2014

3 oraşe din România care sunt mai frumoase decât te-ai aştepta

Săptămâna asta am ales trei destinaţii aflate în centrul ţării. Vă propunem 3 oraşe condimentate bine cu istorie, cultură şi tradiţii.

Curtea de Argeş este un oraş cu importanţă istorică. Este vechea capitală a Valahiei şi ar trebui să vizitaţi Casa Domnească şi Mănăstirea înainte să căutaţi drumul spre barajul sau lacul Vidraru şi Cetatea Poenari. Pe lacul Vidraru există un restaurant-hotel plutitor unde vă veţi simţi ca într-o croazieră.

Cetatea Poenari, nu departe de lac, a fost construită la ordinul lui Vlad Ţepeş ca punct strategic de apărare, pe un vârf de munte abrupt şi împădurit unde momentan1480 trepte facilitează urcarea la cetate.

Citiţi mai mult despre trei oraşe frumoase din România pe www.one.ro.

 

 
 
Comenteaza
 • 06 mai 2016 / 10:18 Misu

  Munca online !Oferta atractiva pentru toate localitatile.Se lucreaza la calculator 2,3 ore pe zi.Ritmul de lucru ti-l alegi singur.Fara sefi si alte obligatii.Totul este liber,fara risc.Instruire gratuita prin lectii pe internet.Va puteti rotunji veniturile lucrand de acasa.Cerem si oferim seriozitate.Incheiem contract de comision.O activitate usoara si atractiva pe internet,care iti aduce castig.Cereti detalii la adresa de email : mihaivucu@yahoo.com

 • 17 iulie 2015 / 13:43 MERITA TESTAT

  Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Nici macar nu trebuie sa recrutezi oameni. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email:nicolae.elena@yahoo.com

 • 28 noiembrie 2014 / 00:49 Madalina

  Cautam operatori calculator care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: madalinah.office@gmail.com

 • 16 noiembrie 2014 / 02:01 Cristi24

  Curtea de Arges este un oras, intr-adevar, mai frumos decat te-astepti. Poza pe care-o aratati, insa, este facuta de pe Turnul Chindiei care este in fosta capitala a Tarii Romanesti, Targoviste.

 • 16 noiembrie 2014 / 02:00 Cristi24

  Curtea de Arges este un oras, intr-adevar, mai frumos decat te-astepti. Poza pe care-o aratati, insa, este facuta de pe Turnul Chindiei care este in fosta capitala a Tarii Romanesti, Targoviste.