Home - obiective turistice Articole TOP 10 cele mai frumoase plaje din Europa - VIDEO
 
22.02.2015

TOP 10 cele mai frumoase plaje din Europa - VIDEO

Nisip fin, peisaje de poveste şi mare cât vezi cu ochii. Nu trebuie să mergi în destinaţii de lux ca Seychelles, Tenerife sau Barbados pentru a te bucura de toate acestea. Europenii au posibilitatea de a-şi petrece vacanţele în destinaţii la fel de atractive, chiar la ei acasă.

Turiştii care le-au vizitat au realizat un top al celor mai frumoase plaje din Europa prin intermediul portalului Trip Adviser. Au ales destinaţii din Italia, Spania, Grecia, dar şi din Marea Britanie.

Găsiţi, mai jos, clasamentul complet.

1. Spiaggia dei Conigli (Plaja Iepurelui) - Lampedusa, Italia

2.  Playa de Ses Illetes - Formentera, Spania

 

3. Plaja din Elafonisi - Creta, Grecia

4. Plaja Woolacombe - Devon, Marea Britanie

5. Plaja Iztuzu - Dalyan, Turcia

6. Golful Smoghinului - Protaras, Cipru

7. Cala Rossa (Golful Roşu) - Favignana, Italia

8. Plaja Weymouth - Dorset, Marea Britanie

9. Plaja Egremni - Lefkada, Grecia

10. Playa de Bolonia (Plaja Bolonia) - Tarifa, Spania

Sursă video: YouTube

Sursă: The Telegraph

 
 
Comenteaza
 • 08 ianuarie 2016 / 16:09 vlad

  de plaja navagio din Zakynthos nu ati auzit? sau aceea intra intr-un alt top?

 • 06 ianuarie 2016 / 12:00 adriana

  Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Pentru detalii trimiteti acum cuvantul info la adresa de e-mail : adrianasancraian@yahoo.ro , si veti primi raspuns in maxim 24 de ore.

 • 07 noiembrie 2015 / 09:58 Mari

  CUM SA FACI BANI ONLINE ! In aceste timpuri este nevoie sa inveti rapid cum sa faci bani online! Profita si tu imediat de acest sistem care te indruma pas cu pas si te invata cum sa faci bani online! Incepe urgent sa te instruiesti cum sa faci bani online! Noi, cu o echipa dinamica si tanara, suntem alaturi de tine si te ajutam cu cea mai mare seriozitate sa reusesti! Numai cand doresti cu cea mai mare seriozitate sa schimbi ceva in viata ta, cauta-ne la adresa de email: marianapoe91@yahoo.ro

 • 29 iunie 2015 / 20:41 ion

  Lăsând la o parte reclama turistică cele peste 200 de plaje din Sardegna nu au egal decât în anumite cazuri, vorbind de plajele din Europa.Cine nu crede să încerce și nu va fi dezamăgit.

 • 24 iunie 2015 / 17:00 tonitorex

  vrei sa castigi 3 dolari pe zi? inregistreaza-te gratis http://libertagia.com/tonitorex