Home - obiective turistice Articole Cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa - FOTO
 
07.04.2015

Cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa - FOTO

Gran Paradiso din Italia, Triglav din Slovenia şi Oulanka din Finlanda sunt câteva dintre parcurile naţioanale cele mai frumoase din Europa.

Parcurile naţionale oferă o privelişte frumoasă pentru cei care vor să fie aproape de natură. Un top întocmit de The Guardian arată că printre cele mai frumoase parcuri naţionale care merită vizitate măcar o dată sunt în Italia, Slovenia, Finlanda, Portugalia, Germania, Suedia, Austria, Norvegia,  Franţa şi Spania.

Parcul Triglav din Slovenia este singurul parc naţional din Slovenia, fiind situat în partea de nord-vest a ţării.

Parcul Oulanka din Finlanda - situat în Lapland în apropiere de graniţa Finlandei cu Rusia, parcul este unul dintre cele mai frumoase din Europa.

Parcul Peneda-Gerês din Portugalia -este unul dintre cele mai vechi parcuri din Europa, ce cuprinde un drum roman vechi de 2000 de ani.

Citeşte continuarea aici!

 
 
Comenteaza
 • 19 iulie 2016 / 23:22 cevahaios

  cevahaios.com

 • 16 iulie 2016 / 08:05 Ramon

  @ clara v. turismul e una, patronul de care spui e altceva, angajații companiei sunt alt aspect. In general sefii fac pe nebunii cu angajatii ca asa este caracterul care i-a facut sefi. Ghizii au si ei fisurile lor, nepasarea lor dupa ani pe acelasi traseu, cand ajung zei. Sunt multe locuri frumoase, e pacat sa citim de metehnele angajatilor. Nu va convine, schimbati compania, dar toate au ”bube”, vezi cazarea la Calais (2014).

 • 16 iulie 2016 / 08:00 Ramon

  vizitati si parcul Plitvice din Croatia, veti ramane cu amintiri frumoase, sunt agentii românești care-l au inclus în circuite.

 • 21 iunie 2016 / 12:06 Liviu

  Ma bucur, ca ati aparut...

 • 11 iunie 2016 / 13:44 clara v.

  Ce s-a ales si de piata turistica din Romania.. Lipsa totala de profesionalism a agentiilor din domeniul turistic, inclusiv a celor de business travel. Spre exemplu, New Concept Travel - American Express, o companie care demonstreaza clar ca piata muncii din Romania mai are cateva secole pana sa o ajunga din urma pe cea din Occident, din pacate. Se pretinde profesionalism, dar nu se ofera in schimb nimic, nici macar salariu decent si nici relatii civilizate de munca. Totul se bazeaza acolo pe simpatii personale si nu pe criterii profesionale! Patronul, Malin Malineanu, este un om extraordinar si demn de tot respectul, dar din pacate, are in subordine niste manageri de o calitate umana extrem de indoielnica. Exista spre exemplu o "sefa", Cristina Ene, care conduce de facto absolut tot, ea taie si spanzura, umileste angajatii in cel mai abject mod posibil, si culmea, mai are si tupeul sa se pretinda a fi un model! In timp ce angajatii seriosi si muncitori nu sunt rasplatiti, meritele lor…