Home - obiective turistice Articole O zonă din ROMÂNIA, pe primul loc în topul celor mai înfricoşătoare locuri din lume. De zeci de ani se caută să se elucideze MISTERUL ei
 
10.01.2017

O zonă din ROMÂNIA, pe primul loc în topul celor mai înfricoşătoare locuri din lume. De zeci de ani se caută să se elucideze MISTERUL ei

Platforma online de social media 9GAG (9gag.com) a întocmit şi publicat un clasament al celor mai terifiante locuri din lume.

Pe primul loc în acest top a fost inclus un obiectiv din România, Pădurea Hoia-Baciu.
 
În inima Ardealului, lângă oraşul Cluj Napoca, se gaseşte, probabil, cel mai misterios loc din România, care seamănă foarte mult cu o zonă din filmul Stalker – Călăuza (1979). Pădurea Hoia-Baciu, cunoscută drept ‘Triunghiul Bermudelor’ în România, atrage mulţi curioşi, amatori de paranormal. Despre Pădurea Hoia-Baciu s-au scris multe legende de la dispariţia unor persoane, până la apariţia extratereştrilor, lăsând loc celor mai diverse speculaţii. Cei care vizitează locul povestesc lucruri terifiante care provoacă fiori reci chiar şi celor mai curajoşi. Şi cerectătorii încearcă să îi desluşească misterul. Citeşte aici mai multe despre Pădurea Baciu!
 
În TOP 18 al celor mai înspăimântătoare locuri din lume a mai fost inclus şi Oradour-sur-Glane, un oraş distrus de trupele germane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact pe data de 10 iunie 1944, când 190 de bărbaţi, 247 de femei şi 205 copii au murit aici. După terminarea conflictului, un nou oraş a fost construit în apropiere, dar ruinele au fost păstrate în semn de omagiu adus victimelor nevinovate decedate în acea zi.
 

 

 
 
Comenteaza
 • 30 noiembrie 2018 / 09:45 golan

  Minciunica,ca de obicei la patriotii romanesti.Eram la scoala la Cluj,iar de sarbatorirea zilei de 1 mai,mergeam cu placere la frumoasa padure Hoia,unde cred ca era o traditie pentru clujeni sa mearga acolo cu prilejul acelei sarbatori.

 • 03 octombrie 2018 / 18:37 fixpula

  fixpula povesti. ati tras pe nas

 • 11 septembrie 2018 / 11:24 klopa

  Povesti cu pesti ,sora mea are casa la liziera paduri si nu am vazut niciodata nimic anormal ,dormit cu cortu in padure de zeci de ori.....BALIVERNE

 • 15 august 2018 / 22:28 Costache Adrian

  Auzusem și citisem despre pădurea Hoia-Baciu... De aici și până a mă deplasa la fața locului nu a durat mult. Împreună cu un amic am străbătut-o de la un capăt la altul timp de ore întregi, până după miezul nopții, cu ochii și urechile la pândă...Într-un întuneric de smoală, orbecăiam aproape, ne deplasam printre copaci doar-doar vom ”prinde” ceva... Nu s-a întâmlat absolut nimic...Eram dezamăgiți dar teamă nu ne-a fost nici o clipă. Și, vă asigur, sunt departe de a mă arăta sceptic în legătură cu fenomenele paranormale. Sunt fascinat de mister. Am de gând să revin.

 • 04 iulie 2018 / 22:46 Michael

  Fi-ti seriosi! Propuneti-le taietorilor de "paduri" din Romania sa intre cu utilaje,drujbe si securi in padurea Hoia-Baciu si o sa vedeti ce normala o sa devina zona defrisata!De astia care taie padurile fuge paranormalul ca dracul de tamaie si se sperie bancherii cum le cresc conturile ca in povestile cu All Capone!