Home - obiective turistice Articole O zonă din ROMÂNIA, pe primul loc în topul celor mai înfricoşătoare locuri din lume. De zeci de ani se caută să se elucideze MISTERUL ei
 
10.01.2017

O zonă din ROMÂNIA, pe primul loc în topul celor mai înfricoşătoare locuri din lume. De zeci de ani se caută să se elucideze MISTERUL ei

Platforma online de social media 9GAG (9gag.com) a întocmit şi publicat un clasament al celor mai terifiante locuri din lume.

Pe primul loc în acest top a fost inclus un obiectiv din România, Pădurea Hoia-Baciu.
 
În inima Ardealului, lângă oraşul Cluj Napoca, se gaseşte, probabil, cel mai misterios loc din România, care seamănă foarte mult cu o zonă din filmul Stalker – Călăuza (1979). Pădurea Hoia-Baciu, cunoscută drept ‘Triunghiul Bermudelor’ în România, atrage mulţi curioşi, amatori de paranormal. Despre Pădurea Hoia-Baciu s-au scris multe legende de la dispariţia unor persoane, până la apariţia extratereştrilor, lăsând loc celor mai diverse speculaţii. Cei care vizitează locul povestesc lucruri terifiante care provoacă fiori reci chiar şi celor mai curajoşi. Şi cerectătorii încearcă să îi desluşească misterul. Citeşte aici mai multe despre Pădurea Baciu!
 
În TOP 18 al celor mai înspăimântătoare locuri din lume a mai fost inclus şi Oradour-sur-Glane, un oraş distrus de trupele germane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact pe data de 10 iunie 1944, când 190 de bărbaţi, 247 de femei şi 205 copii au murit aici. După terminarea conflictului, un nou oraş a fost construit în apropiere, dar ruinele au fost păstrate în semn de omagiu adus victimelor nevinovate decedate în acea zi.
 

 

 
 
Comenteaza
  • 04 iulie 2018 / 22:46 Michael

    Fi-ti seriosi! Propuneti-le taietorilor de "paduri" din Romania sa intre cu utilaje,drujbe si securi in padurea Hoia-Baciu si o sa vedeti ce normala o sa devina zona defrisata!De astia care taie padurile fuge paranormalul ca dracul de tamaie si se sperie bancherii cum le cresc conturile ca in povestile cu All Capone!

  • 03 iunie 2018 / 17:05 vasi

    în Pădurea Baciu mi-am pierdut ceasul... era cel mai fain ceas pe care l-am avut. n-am mai găsit niciodată acel ceas și de atunci numai port ceas la mână, că parcă numai am nevoie.

  • 28 ianuarie 2017 / 09:19 Ery

    Poate se găsește unul care o să vină cu niște acte de proprietate pentru Pădurea Hoia-Baciu și i se va retroceda și VA INTRA CU DRUJBELE ÎN PĂDURE și să vedeți cum dispare și paranormalul și misterul și extratereștrii și va rămâne ca și în alte locuri un câmp gol plin cu cioate .

  • 1