Home - obiective turistice Articole Spectaculoasa Noua Zeelanda in imagini (III)
 
11.04.2010

Spectaculoasa Noua Zeelanda in imagini (III)

Spectaculoasa Noua Zeelanda in imagini (III)

Aceasta este ultima parte a periplului nostru fotografic prin Noua Zeelanda. Speram ca v-a facut placere sa calatoriti, chiar daca numai virtual, prin una dintre cele mai spectaculoase si atragatoare tari ale pamantului. In continuare, va oferim un nou colaj de fotografii cu imagini superbe ale acestei tari de antipozi. Cine stie? Poate urmatorul dumneavoastra concediu se va petrece chiar in Noua Zeelanda...

Vezi aici prima parte
Vezi aici partea a II-a

Multumim pe aceasta cale Agentiei Nationale pentru Turism din Noua Zeelanda pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispozitie fotografiile din colajul de mai sus.

Vezi aici prima parte
Vezi aici partea a II-a

CITESTE SI:

 
 
Comenteaza
 • 19 noiembrie 2015 / 20:25 burlacu marian

  Imagini fascinante.

 • 30 mai 2010 / 09:27 ionica silviu

  as aminti un singur lucru: ``Romania noastra are absolut toate formele de relief, pentru cunoscatori aceste poze made in ``N-Z`` sunt frumoase dar nu intratat de deosebite incat sa poti spune ca aici nu gasesti asemenea peisaje``

 • 19 mai 2010 / 21:18 livcom

  Este minunat prezentata aceasta tara ,dar si a noastra este frumoasa. O spun in cunostinta de cauza . Am strabatut-o cu piciorul, cu caruta ,cu tractorul sau cu trenul, cu ratele intrajudetene ,cu mocanita, pe scurt cu ranita in spinare , in tineretea mea desigur , in concediile mele . Am fost in aproape toate regiunile tarii ,mai putin in zona Banatului . Am fost de la ses la munte ,de pe crestele Fagarasului si Apusenilor ,dar si a Dornelor si Raraului, a Hasmasului si a Bucegilor ,pe cheilor Turzii si Bicazului ,pe valea Izei si Lotrului ,prin pasul Tihuta si defileul Jiului ,pe Olt si Crisuri, pe Bicaz si Lotru, etc pana in frumoasa noastra Delta a Dunarii. Am fost pe Vistea si Moldoveanu ,in pesterile Focul Viu, pe valea Galbenei la izbucuri, la Scarisoara , Vîrtop sau pestera Muierii , la manastirile sfinte din Moldova ca cea de la Arbore,Putna, Sucevita,Dragomirna,Moldovita ,la Neamt , Secu si Sihastria sau la cea de la Horezu sau Agapia ,la Varatec pe urmele lui Eminescu,sau la bojdeuca lui Creanga,pe drumurile de munte ale lui Hogas sau prin dumbrava minunata a lui Sadoveanu.Si ce ziceti de Sapanta si frumosul tinut al Oasului ! Si astea sunt doar cateva dintre locurile dragi ramase in sufletul meu . Imi plange inima ca nu ne putem pune in valoare tara cu astfel de locuri daruite din belsug cu frumusete de bunul Dumnezeu. Personal,sunt fericita ca am putut sa-mi cunosc tara ,sa-i vad * si sa-i cunosc oamenii mai blinzi ori mai aprigi ,mai inceti ori mai grabiti,mai buni sau mai darnici ori mai gospodari sau mai duri. Singurul regret este acela ca nu am avut un aparat fotografic pentru a imortaliza astfel de locuri minunate daruite noua romanilor .Ati fi ramas la fel de impresionati. Cei care au vazut locurile amintite de mine ,poate ca-si amintesc cu drag si nostalgie de ele . Eu va doresc tuturor sa va puteti realiza visele si in special acesta de a va cunoaste tara si poporul !

 • 25 aprilie 2010 / 08:48 santinela

  Superb,asta este cuvintul potrivit.Din pacate "nici aici nu am fost".Mii de multumiri pentru un vis macar.

 • 18 aprilie 2010 / 04:08 Alexandru

  D-le Rizeanu toata stima pentru ideea dvs. de a cultiva educatia, "lipsa de cultura naste monstri", singurul meu dor e dorul de tara, as vrea sa colind tara sa stiu toate curiozitatile naturii si ale natiei acesteia, cred ca Noua Zeelanda pentru mine e un vis, Pozele sunt extraordinare, multumim pentru ele, sper sa-mi cunosc glia si mai apoi aceste tari, cred ca daca imi voi cunoaste glia, imi voi da testul de ROMAN.De-abia atunci voi striga in * mare pe 1 Decembrie in Covasna ca sunt roman.Pacat ca avem drumuri execrabile si suntem tinuti intr-o semidictatura, VREAU SA CUNOSC ROMANIA asta ar fi titlul cel mai important pe care l-as promova ca ministru al culturii intr-o campanie de promovare RO. De ce? As inspira numerosi tineri din tara asta, sa ramana in tara, si chiar daca ar fi sa plece, sa-si aminteasca de patria noastra cu drag si sa o elogieze.AICI E CHEIA SI LACATUL. Inca o data multumim pentru imagini si comentarii. Cele bune!