Home - obiective turistice Articole Expeditia spre Eclipsa a inceput (I)
 
10.07.2010

Expeditia spre Eclipsa a inceput (I)

Expeditia spre Eclipsa a inceput (I)

Catalin a ajuns pe atolul Hao din mijlocul Pacificului

Catalin ne-a povestit in articolul precedent care este traseul expeditiei si ce intentioneaza sa faca.

Acum a ajuns pe atolul Hao de unde urmeaza sa vada eclipsa totala de Soare, de unde ne-a trimis noi informatii:

In dimineata zilei de 3 iulie am plecat catre oceanul Pacific. Primul avion m-a dus pina in Istanbul. 7 ore am asteptat in aeroport, pierzand vremea prin duty-free sau uitandu-ma la prima repriza Argentina -Germania sau pur si simplu urmarind turisti din absolut toate colturile lumii cautandu-si avionul spre urmatoarea destinatie. Apoi am ajuns la 40 de grade! in crucea noptii in Dubai. A doua zi m-am suit in formidabilul Airbus A380, mastodontul contruit pe doua etaje. Am zburat timp de 13 ore pana la Sydney, trecand pentru prima oara, pentru mine, linia ecuatorului. Aici am fost debarcati pentru a fi reimbarcati in numai o ora in acelasi avion, nu am priceput nici pana in ziua de azi de ce.

Asadar, dupa o ora jumate eram in drum spre Auckland -Noua Zeelanda. Aveam sa constat ca Aucklandul (in fine, central sau) e un soi de China-town. Dupa 8 ore de somn si un drum rapid pana la aeroport, eram in avionul spre Tahiti. In Tahiti am stat treaz numai eu stiu cum, toata noaptea, iar dis de dimineata m-am imbarcat in avionul cu destinatia atolul Hao. Dupa 2 ore de zbor, am aterizat. Asadar, 4 zile mi-au luat sa ajung pe partea cealalta a planetei! Mult, putin, va las pe voi sa judecati si de asemenea sa admirati cateva fotografii de pe drum, asa cum am reusit sa fac, din goana taxiului, a microbuzului sau a avionului, acolo unde mi-am petrecut majoritatea timpului in ultimele zile. Promit sa revin cu imagini noi de pe aceasta formidabila oaza de frumusete din mijlocul Pacificului.

Catalin Beldea & Echipa Samsung Mobile Romania

CITESTE SI:

 
 
Comenteaza
 • 12 iulie 2010 / 12:51 Castiga premii pe net

  Castiga premii pe net Iti alegi singur cadoul. Trebuie doar sa raspunzi la cateva intrebari iar apoi iti poti alege premiul. Inscrie-te acum pe: http://www.eupanels.com/ro/_/info_chestionar/

 • 12 iulie 2010 / 10:28 adebisi

  http://soferderomania.promotor.ro/adebisi

 • 12 iulie 2010 / 00:20 mia

  http://soferderomania.promotor.ro/mia28 vot va rog.....returnez

 • 11 iulie 2010 / 23:36 Opry

  http://soferderomania.promotor.ro/Opry Un vot plz!

 • 11 iulie 2010 / 19:31 adebisi

  http://soferderomania.promotor.ro/adebisi