Home - obiective turistice Articole Magia unei clipe in Delta Dunarii (FOTO)
 
18.07.2010

Magia unei clipe in Delta Dunarii (FOTO)

Magia unei clipe in Delta Dunarii (FOTO)

Nu trebuie sa fii un pescar impatimit ca sa te indragostesti iremediabil de delta. Poti fi un simplu admirator al naturii „inca” salbatice; poti fi un degustator al fineturilor bucatariei lipovenesti; poti fi un pasionat al povestilor spuse de batrani, la ceas de seara, langa un foc; sau poti fi... la urma urmei, un simplu om indragostit de tot ceea ce este frumos. Delta Dunarii, si o spun din propria-mi experienta, este locul care te cucereste inca de la primele valuri pe care le strabati cu vaporul catre una dintre splendidele ei destinatii. Este locul in care grijile dispar si in care viata isi urmeaza un cu totul alt curs decat cel din marile orase.

Este un loc idilic, o patrie a pasarilor si a salbaticiunilor de orice fel, un loc in care nu poti decat sa te inclini, patruns de evlavie, in fata frumusetilor naturii. In fond, limbajul comun al bucuriei si al frumosului ne leaga pe toti, indiferent de limba pe care o vorbim si de credinta pe care ne-o asumam. Nu trebuie decat sa te lasi leganat de valuri, pe drumurile de apa ale deltei, ca sa intelegi ca nu te poti simti decat privilegiat de tot ceea ce vezi in jurul tau. Iar pentru cei care nu au ajuns inca in templul naturii de la gurile Dunarii, pentru cei care si-au propus sa viziteze, macar o data in viata, acest loc extraordinar, am pregatit un material foto care sa le alunge si ultima indoiala...

CITESTE SI:

 
 
Comenteaza
 • 20 iulie 2013 / 15:49 Dinu Gaber

  Am incercat de trei ori sa vad si "Bijuterii ale Romaniei..." dar a fost imposibil din cauza reclamelor agresive care s-au intins pe tot ecranul. NU VREAU SA CUMPAR AUTOTURISME! NU MA INTRESEAZA! Ma pis pe site vostru.....

 • 24 martie 2013 / 00:52 Noi cei care avem parintii in balta !!

  Balta cu stuful, papura , salciile ,nuferii ,ciulinii , salciile, pasarile ,pestele nu este al vostru mai politicienilor.. Degeaba admirati voi crezand ca noi la randul nostru va admiram pe voi, nu , su na mai credeti asa ceva... Am vrea sa va vedem trupurile plutind pe Dunare iar ciorile in valvataie sa croncane fericite ca au si ele hrana, zau ca pai...ne ucideti promitand si in final sunteti ca niste lipitori care * sangele nostru albastru,, Am fost salbateci aici in balta dar acum incercati sa ne civilizati voi prin promisiuni murdare si sa ne incantati cu pungile de plastic in care ne puneti "hrana"achizitii facute din banii publici.. si asta tot inainte de a deveni sefi ca dupa aceia ne sfidati plimbandu-va cu salupe fulger si cazandu-va in case de vacanta ultra moderne. Sac, ca vam zis-o!!!

 • 24 martie 2013 / 00:38 ivan turbinca din balta

  Frumos text, ma refer la comentariu si am admirat si pozele.. Si inainte de a deveni presedinte scriati texete asemanatoare, dar legate de noi nu de natura. Am votat si acum salivand admiram pozele pe facebook al d-tale ca altceva , niiiiiiiiiiimic!!

 • 05 iunie 2011 / 16:03 Ivan

  Cineva sa scoata tiganca aia. Tiganii nu sunt reprezentativi pentru regiunea noastra.

 • 22 decembrie 2010 / 10:36 malpractice

  eu sunt din tulcea si am vazut si fotografiat foarte multe locuri din delta dunarii . ce nu inteleg in acest articol este ce cauta tiganca aia din foto17 ? poate ca ne ^reprezinta^ ca tara dar delta dunarii in nici un caz.