Home - obiective turistice Articole Light Graffiti - incredibila "arta din lumina" (FOTO)
 
05.12.2010

Light Graffiti - incredibila "arta din lumina" (FOTO)

no title

Desi par de domeniul SF-ului, imaginile din acest material nu sunt un trend nou. Primul fotograf care a folosit tehnica cunoscuta drept « light graffiti » sau « pictura de lumina » a fost Man Ray, intr-o serie de poze denumita Space Writing, care a fost publicata in... 1935. Foto-desenul cu ajutorul luminii este o tehnica fotografica in care expunerea se face pe timp de noapte, sau in locuri intunecate, prin miscarea unei surse de lumina sau chiar prin miscarea camerei. Rezultatele sunt absolut spectaculoase – cu ajutorul intunericului si al luminii, putand fi creat absolut orice, de la aure misterioase la siluete haioase sau sobre.


 
 
Comenteaza
 • 06 decembrie 2010 / 21:11 GiacomO

  Foarte frumos din păcate dacă ați fi folosit un plugin cu care să creați o galerie ar fi fost nemaipomenit..

 • 06 decembrie 2010 / 15:35 florin

  Claudia esti bestiala.....sincer m-ai lasat fara cuvinte....ma bucur ca existi...si ma intristez cand realizez ca sunt multi ca si tine....milioane pe pamantul asta.....si vb aia....mama voastra (mama tampitilor - nota autorului) e tot timpul gravida.....AMIN.

 • 06 decembrie 2010 / 14:51 ALEX

  ARTA MODERNA!

 • 06 decembrie 2010 / 12:00 JusTC

  Claudia? Ma auzi? Claudia? Te pup, mai draga! Ne faci ziua luminoasa!

 • 05 decembrie 2010 / 22:33 Claudia

  oameni depretudindeni am un mare cadou pentru voi de Mos Nicolaie cu lumina uv o sa tratam toate bolile de pamant. tot ce se vede sub microscop acea materie care se afla in corpul nostrul o sa se trezeasca la realitate cu acea lumina albastra o sa ne paraseasca corpul nostrul. si absolut toate bolile se trateaza doar cu acea lumina. dinti omului la fel o sa dispara bacterile si o sa se inalbeasca. Apa la la fel se poate filtra si face ca cristalul. casa se poate la fel curati cu acea lumina de bacteri pereti tavanul tapeturile si chear si culorile din firele de facut faine adica materiele se poate face alba hartia la fel se poate scoate toata culorile. in toate cate sunt pe pamant ca aparatura se gaseste culorile. ultra viloet adica rozul si albul apare albastrul. Infrarod este albul si rosul (si verdele iese totul in forma lor de duh.)cu acel rosu se transmite totul fara cablul sunetul, scrisul cum este computerul faxul ect. Pana si plantele se trateaza de boli. Deci totul este putera lui Dumnezeu Isus care spune eu sunt lumina si adevarul. Noi avem lumina mai avem nevoie de adevar adevarul ne va face liberi adica o sa avem si pace. Dumnezeule Isus si ingeri ajutane sa intelegem intelepciunea cu care voi ati facut totul inclisiv universul. viata vecinica d