Home - obiective turistice Articole Articole scrise de Cecilia Stroe
 
 • Cele mai spectaculoase deşerturi din lume Cele mai spectaculoase deşerturi din lume

  O călătorie în deşert este, cu siguranţă, o aventură unică: kilometri de nisip, roci, foarte puţină vegetaţie, dune, scenografii care evocă peisaje ”lunare”, extraterestre. Dar deşerturile nu seamănă între ele, deşi la prima vedere ar putea părea toate la fel. Iată care sunt cele mai spectaculoase din lume.

  Vezi detalii
 • Muzeul din adancuri Muzeul din adancuri

  Exista un loc unde viata submarina si arta contemporana se intalnesc pentru a se contopi intr-un unic sistem, unul magic. In Mexic, pe fundul Marii Caraibelor, in interiorul Parcului National Marin al Peninsulei Yucatán, care atrage, in fiecare an, circa 750.000 de vizitatori, a fost inaugurat recent cel mai mare muzeu submarin din lume.

  Vezi detalii
 • Destinatii pentru romantici: Insulele pustii Destinatii pentru romantici: Insulele pustii

  Daca va numarati printre aceia care nu asociaza ideea de vacanta romantica unui sejur petrecut intr-un resort de lux sau conceptului de “all inclusive”, iata o alternativa la “clasicele” Maldive, Mauritius si Seychelles: o “selectie” de insule paradisiace, mai mult sau mai putin “pierdute”, mai mult sau mai putin pustii.

  Vezi detalii
 • Londra 2012 - 10 minuni arhitectonice SF Londra 2012 - 10 minuni arhitectonice SF

  In capitala Marii Britanii, pregatirile pentru Jocurile Olimpice din 2012 devin pe zi ce trece tot mai frenetice. In anul in care Londra va gazdui Jocurile Olimpice pentru a treia oara (dupa 1908 si 1948), aici vor fi inaugurate 10 proiecte semnate de arhitecti de renume mondial, despre care se spune ca vor schimba fata metropolei.

  Vezi detalii
 
 • 1